4 Polis Aracı Kovaladı O Kaçtı

4 Polis Aracı Kovaladı O Kaçtı

4 Polis Aracı Kovaladı O Kaçtı

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Ekipleri film sahnelerini aratmayan bir kovalamacaya imza attı.

Mericulukus.com'un haberine göre,  aranması bulunan ve Kocabaş Cezaevi’nden izinli olarak çıkmasına rağmen geri dönmeyen bir mahkumun nerede olduğunu bilen bir şahsın bir araç ile seyir halinde olduğu tespit eden emniyet güçleri, şüpheli aracı takibe aldı. Akhan ışıklarına kadar takibe alınan şüpheli araç için daha fazla ileri gitmemesi adına düğmeye basıldı ve operasyon başladı.

Araca dur ihtarı yapıldı ama araç durmak yerine yoluna devam etmeyi tercih edince 4 resmi ve 1 sivil polis aracı ile barikat kuruldu ve kovalamaca sonrası şüpheli araç Akhan Mahallesinde kıstırıldı. Araç içerisindeki şahıslar indirildi ve gözaltına alındı.

Aranan mahkum ile bağlantısı olduğu iddia edilen şahıs ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayı gören ve kovalamacaya şahit olan vatandaşlar ise şaşkın ve meraklı gözler ile olup biteni izledi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Emniyet Güçleri Denizli’nin huzuru için hiçbir yasa dışı davranışa karşı sıfır tolerans gösterdiğini bir kez daha göstermiş oldu. 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.