5 bin bisiklet dağıtımı başladı

5 bin bisiklet dağıtımı başladı

5 bin çocuğa bisiklet hediye eden Merkezefendi Belediyesi’nin dağıttığı bisikletler, ilçe genelinde sokakları renklendiriyor. Ancak çocukların bu bisikletlere trafiğin yoğun olduğu yollarda binmemeleri gerekiyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin ses getiren projelerinden olan “Arabadan iniyoruz, bisiklete biniyoruz” meyvelerini vermeye başladı. İlçe merkezinde peyder pey dağıtılan bisikletler, 6. sınıfa geçen minikleri sevindiriyor. Nevzat Karaalp Lisesi’nde dağıtımı süren bisikletlerini alan minikler, sevinçle pedal çeviriyor. Onların bu görüntüsü, ilçe sokaklarını renklendiriyor. Kendilerine verilen bisikletlerin çok güzel olduğunu söyleyen minikler, Merkezefendi Belediyesi’ne ve Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyor.

“HEDEFİMİZ SAĞLIKLI NESİLLER“

Bisiklet dağıtımı ile hedeflerinin sağlıklı gelecek nesillere katkı sağlamak olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet  Subaşıoğlu, önümüzdeki yıllarda da bisiklet hediye etmeye devam edileceğini verileceğini kaydetti. ‘Arabadan iniyoruz. Bisiklete biniyoruz’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Subaşıoğlu, " Bu projeyi 5 bin öğrenci için yaptık. Her yıl 5 bin öğrenciye bisiklet dağıtacağız. Amacımız çocuklarımızı araçlardan indirip, bisiklete binmeleri sağlamak. Ağustos ayına kadar toplam 5 bin bisikleti dağıtacağız. Bunlar çocuklarımızı mutlu edecek projeler. Merkezefendi Belediyesi, sosyal ve kültürel alanda marka olacak, hedefimiz bu alanlarda belediyemizi örnek ve marka yapmak" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.