5 Bin Öğrencinin Ufku Açıldı

5 Bin Öğrencinin Ufku Açıldı

Başkan Osman Zolan, lise öğrencilerini üniversite sınavına hazırlamak için 11 sene evvel başlatılan "Eğitim İçin El Ele Projesi" kapsamında eğitim alan öğrenci, eğitmen ve aileleriyle buluştu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008-2009 eğitim öğretim döneminde başlattığı Eğitim İçin El Ele Projesi'ne bu yıl katılan öğrencilerle bir araya geldi.  Beyaz İnci Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, projede yer alan eğitmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, projenin 11 yıldır başarıyla sürdürüldüğünü belirterek, "Gençlerimizin yanında olabiliyor, onları anlayabiliyor ve destek olabiliyorsak ne mutlu bize. Desteklerini bizden asla esirgemeyen, kapısını ne zaman çalarsak çalalım hep güler yüzüyle bizi karşılayan Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

5 bin genç faydalandı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, böylesine bir projenin başarıya ulaşmasının temelinde gönüllülük duygusunun yer aldığına dikkat çekti. Başkan Osman Zolan, "Eğitim İçin El Ele uygulandığı günden bugüne kadar yaklaşık 5 bin gencimize eğitim vermiş, onların önündeki engelleri kaldırmak, ufkunu açmak ve daha başarılı olması için gayret sarf etmiştir.  En büyük fedakarlığı yapan eğitmen arkadaşlarımızdır. Eğitmen arkadaşlarımız ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Bizler gençler için varız"

Anne babalara da teşekkür eden Başkan Osman Zolan, gençlerin meslek seçiminde, ailelerin zorlayıcı değil, yönlendirici bir konumda olması gerektiğini ifade etti. Başkan Zolan, "Gayretle, çalışmaya devam. Yarınımız çocuklarımız için daha da iyi olsun. Bizler gençler için varız. Gelecek gençlerde. Gençliği olmayan bir ülkenin ve şehrin geleceği olamaz. Nitelikli gençliğe çok ihtiyaç var. Onlar cevherdir, değerlidir. Biz gençlerimize sahip çıktık, sahip çıkmaya devam edeceğiz. İnşallah çocuklarımız başarılı olacak. Hangi mesleği yaparsanız yapın, en iyisi olun. Mesleğin tüm kurallarını, kaidelerini, eğitimini en iyi şekilde alıp o meslekte en iyi olmalısınız. Gençlerimiz en iyisini yapacak, şehrimizi ve ülkemizi daha ileriye götürecekler. Gençler bizden daha başarılı olacaklar” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.