5 İlçede Oturanlar Dikkat!

5 İlçede Oturanlar Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’nin içlerinde olduğu 3 şehir içinde yağış uyarısında bulundu. Özellikle Denizli'nin güneyindeki 5 ilçenin etkileneceği yağışlar ve hafta içinin hava durumu haberimizde.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli, Muğla ve Antalya için yağış uyarı yaptı. Denizli için kritik yağış uyarısında özellikle Denizli'nin güneyinde bulunan ilçeler Tavas, Kale, Acıpayam, Beyağaç ve

Çameli'nin daha fazla etkileneceği ifade edildi.

 

Sel ve Baskın Uyarısı

Yapılmış olan açıklamada Denizli'nin güneyinde olan ilçeler Tavas, Kale, Acıpayam, Beyağaç ve Çameli'de ikamet eden vatandaşların yerel kuvvetli yağışlardan sonra oluşabilecek sel ve su baskınları ile yıldırım düşmesi olaylarına karşı temkinli olmaları noktasında uyarıda bulunuldu .

 

Hava Nasıl Olacak ?

 

Hafta içinin sıcaklık değerlerine  bakıldığında 7 Ağustos Salı günü havanın gökgürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. En düşük sıcaklık 23 derece, en yüksek 35 derece olabilir. Alınan verilere göre sıcaklıklar Çarşamba gününden sonra  yeniden yükselişe geçecek. 8 Ağustos Çarşamba günü sıcaklığın en düşük 23 derece, en yüksek ise 36 derece olması bekleniyor. 9 Ağustos Perşembe ise en düşük sıcaklık 23 dereceyken, en yüksek sıcaklığın 37 derece olması ihtimal dahilinde. 10 Ağustos Cuma gününe bakıldığında ise en düşük sıcaklığın 23 derece, en yüksek sıcaklığın ise 38 derece olabileceği ifade edildi.

 

Vatandaşların bu sıcaklıklara göre hareket etmeleri de açıklamada belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.