5 Takım Yarı Finale Çıktı

5 Takım Yarı Finale Çıktı

Pamukkale Belediyesince yapılan futbol şöleninde heyecan aralıksız devam ediyor. 3. Tur maçlarından sonra 5 takım yarıfinale çıktı.

A+A-

Pamukkale Belediyesince 2015 senesinde ilki organize edilen futbol turnuvasının 8.sinde sona gelindi. “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası” ismi ile yapılan ve 27 mahalleden 36 takımın katılımıyla başlayan bu büyük heyecanda 3. tur maçları da bitti.

Kurtluca’da oynanmış olan maçların ilkinde Sami Türel Horoz Gençlik’i 6-1 yenmiş olan Küçükderespor yarı finale çıkan ilk takım oldu. Aynı sahada Kurtlucaspor ile Kurtluca Kartalspor maçı da gerçekleştirildi. Bu maçtan galibiyetle ayrılan ise 5-2’lik skorla Kurtlucaspor oldu.

YARI FİNAL KAÇLARI PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK

“Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçlarının 22 Ekim Pazartesi günü oynanması planlanıyor. Deliktaş sahasında saat 19.30’da Dost İstiklalgücü’yle Kurtlucaspor mücadele edecekken, 20.30’da da Zeytinköy Güzelyurt Gücü ile Küçükderespor maçları oynacak. Tek maç eleme usulü yapılacak maçlarda beraberlik olması durumunda tur atlayan takımı penaltılar tespit edilecek. Bu 2 maçı kazanan takımlar isimlerini final grubuna yazdırmayı başaracak.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Geleneksel bir şekilde düzenledikleri turnuvada heyecanın devam ettiğini, büyük çekişmeye sahne olan maçlarda mücadele eden tüm takımlara başarılar dilediğini, kazananın centilmenlik olmasını ifade etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.