6. Kata Kadar Çıkmış

6. Kata Kadar Çıkmış

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde bir apartmanda gerçekleştiği öğrenilen bebek arabası hırsızlığı, güvenlik kameralarına yakalandı.

A+A-

Gün geçmiyor ki farklı bir hırsızlık olayı daha ortaya çıkmasın. Bu sabah inşaat alanından demir çalarken, inşaat alanının sahibine yakalanan ve sahibinden izin aldığını, o yüzden demirleri götürdüğü ifade eden şahıs kendisine bu soruyu soran şahsın mekanın sahibi olduğunu karakolda anlamıştı. Mekan sahibinin ihbarı ile jandarma demir çalan şahsı suçüstü bir şekilde yakalamıştı.

Dün Pamukkale’de meydana geldiği öğrenilen bir başka hırsızlık olayı da ilginç olacak cinsten. Çünkü hırsızlığı yapan şahıs güvenlik kameralarının farkında değil .

Güvenlik Kameraları Ele Verdi

Alınan bilgilere göre dün saat 14.30 sularında Pamukkale ilçesine bağlı olan Hacıkaplanlar Mahallesi'nde bir apartmandan bebek arabası hırsızlığı yaşandı. Bebek arabalarının yerinde olmadığını gören Koray Bozkuş, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve hırsızlık yapıldığını gördü. Bozkuş durumu hemen polis ekiplerine iletti. Polis ekiplerin incelediği güvenlik kamerası görüntülerinden eşkâlini tespit ettiği zanlının yakalanması için çalışma başlattığı ifade edildi.

6. Kata Kadar Çıkmış

Kameradaki görüntülerden, apartmana girmiş olan erkek şüphelinin tek tek katları kontrol etmesinin ardından 6. kata çıktığı, buradaki bebek arabasını asansöre koyarak götürerek çaldığı tespit edildi.  Zanlının evvela asansörden kendisinin indiği, çevrede kimse olmadığından emin olmasını ardından  bebek arabasını da alıp uzaklaştığı meydana çıktı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.