6 Ayda 970 Kişi Tamamladı

6 Ayda 970 Kişi Tamamladı

Denizli Ticaret Odası’nda yapılan Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlamış olan kursiyerlere, sertifikaları organize edilen tören ile takdim edildi. Kursu, yılın başından beri 970 kişi tamamladı; 89 kişi kendi iş yerini açtı.

A+A-

DTO’nun İŞKUR ve KOSGEB Denizli Merkez Müdürlüğü ile ortaklaşa gidip yaptığı Girişimcilik Eğitimi programına katılarak tamamlamış olan kursiyerlere, sertifikaları DTO Konferans Salonu’nda yapılan tören ile takdim edildi.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “İŞ YERİ KURMAK İÇİN GAYRET ETMELİSİNİZ”

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, törenden önce yapmış olduğu konuşmasında, DTO olarak KOSGEB’le beraber  2 seneden beri girişimcilik eğitimlerinin düzenlendiğini, hatırlatarak, kendilerinin yoğun ilgi gösterdikçe, DTO olarak değişik  eğitimleri de verdiklerini, Moda tasarım, yalıtım, kaynak eğitimleri daha sonra robotik kodlama eğitimlerinin de gelecek ay başlayacağını, pek yakında dış ticaret ve e-ticaret eğitimlerinin de verileceğini belirtti.

 

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “6 AYDA 970 MEZUN VERDİK”

 

Başkan Erdoğan, eğitim alanlardan 89’unun, kendi işyerini kurduğunu, bugün 130 sertifika daha dağıttıklarını, kursa katılarak sertifika almanın yeterli olmadığını, herkesin hedefinin ve bir hayalinin olması gerektiği, Denizli’nin üretimi, ihracatı ve istihdamıyla ön sıralarda olan bir şehir olduğunu, Denizli’de 2 kişi bir araya gelince iş kurma düşüncesi içerisine girdiğini, iş kurmadan evvel DTO ve KOSGEB uzmanlarıyla görüşüp fikir alışverişinde bulunmları gerektiğini dile getirdi.

 

SERTİFİKALARINI ÇOCUKLARIYLA ALDILAR

 

Gerçekleştirilen konuşmalardan sonra Başkan Uğur Erdoğan ile Müdür Aziz Acar girişimcilere sertifikaları takdim ettiler. Kursiyer annelerin, bebek ve çocukları ile törene katılıp sertifika almaları renkli görüntüler meydana getirdi. Kursiyerlerin arasında Özbek kökenli bir Türk vatandaşı Abdullah Özbek’in yanında bebeği ile gelen, bebek bekleyen vatandaşların da yer aldığı görüldü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.