68 Mahalleye En İyi Hizmet Gidiyor

68 Mahalleye En İyi Hizmet Gidiyor

Pamukkale Belediyesi tarafından 85 milyon TL’lik dev bir bütçe ayrılarak, ilçenin çehresini değiştirmek adına başlatılan dev yatırım atağında sona gelindi.

A+A-

İlçenin her bir noktasını aynı güzelliklere kavuşturacaklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, altyapıları tamamlanmış olan Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet Mahallelerinde geçen sene Kasım ayında başlatılan çalışmalarda sona yaklaştıklarını dile getirdi.

4 Büyük Mahallede Sona Gelindi

Pamukkale Belediyesi’nin ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek için yapmış olduğu çalışmalar tüm hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanmış olan mahallelerde 85 milyon TL’lik yatırım ile geçen senenin Kasım Ayı’nda üstyapı atağına başlayan Pamukkale Belediyesi, evvela ilçenin 4 büyük mahallesinde çalışmalara başladı. Fatih’te 15 bin 895, İncilipınar’daki 15 bin 790, Deliktaş’taki 11 bin 947 ve Cumhuriyet mahallesinde 8bin 824 kişi yaşarken, bu 4 mahallenin toplamda nüfusu 52 bini aşmakta. “68 mahallemize en iyi hizmeti veriyoruz” şeklinde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli’nin en büyük ilçesi konumunda olan bir ilçenin belediyesi olarak, merkez mahallelere en uzak kırsal bölgedeki mahallelere eşit güzelliğe kavuşması amacı ile hizmet götürmek için çok çalıştıklarını, Tüm rutin işleri titiz bir şekilde yerine getirdiklerini, bunlarla beraber vizyon projeleri de birer birer tamamladıklarını, Büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda olan altyapıları tamamlandığı mahallelerimizde de üstyapı çalışmalarını başlatarak, vatandaşları mağdur etmeden en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunduklarını söyledi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.