7 Araç Birbirine Girdi

7 Araç Birbirine Girdi

Denizli ilinin Acıpayam İlçesinde seyir halinde olan düğün konvoyunda gerçekleşen zincirleme trafik kazası sonucunda 5 kişi yaralandı 7 araçta da hasar meydana geldi.

A+A-

Alınan bilgilere göre, Savaşkol ailesi Denizli ilinden gelin aldıktan sonra Acıpayam ilçesinde bağlı Alcı mahallesine ulaşmak için yola çıktı. Acıpayam'ın Kelekçi mahallesi Karapınar bölgesine gelmiş olan konvoy, iddialara göre aynı yöne doğru ve yolun solundaki piknik alanına girmek için duraklayan 20 V 1592 plakalı otomobile 20 AAV 545 plakalı gelin arabası ile beraber 6 araç birbirlerine girdi. Kazaya ilk müdahalede çevredeki diğer şoförler tarafından yapıldı ve hemen kaza yerine sağlık ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine hemen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi.

Denizli'ye Sevk Edildi

Gerçekleşen kazanın ardından olay yerine hemen çok sayıda ambulans çağrıldı. 3 yaralı vatandaş Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılırken 2 kişinin de tedavisi yapıldı. Acıpayam Devlet Hastanesine gönderilmiş olan bir yaralının da Denizli ilinde sevk edildiği ifade edildi.

Kazanın ardından Acıpayam - Kelekçi yolunda trafik bir süre kapalı kaldı. Meydana gelmiş olan zincirleme trafik kazası sonucunda faciadan dönüldüğü belirtilirken Jandarma ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.