700 Görselle Denizli Tanıtılıyor

700 Görselle Denizli Tanıtılıyor

Denizli ilinde turizm sektörünün 12 ay yaşaması amacı ile bugüne dek milyonlarca TL’lik yatırım yapmış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirdi.

A+A-

Büyükşehir’in ilk defa yaptığı çalışma ile turizm değerleri metropol kent İstanbul'un 39 ilçesindeki 300 farklı noktada milyonlara tanıtılıyor.

 

Dünyanın metropol şehirleri arasında olan ve 15 milyondan çok nüfusuyla Türkiye'nin en kalabalık şehri olan İstanbul’da tanıtım rüzgarı estirmeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, son senelerde hayata geçirdiği turizm yatırımlarını milyonlar ile buluşturmaya başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli'ye kazandırılmış olunan yayla turizminin parlayan yıldızı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'ndan kış turizminin yeni gözdesi Denizli Kayak Merkezi gibi alternatif turizm yatırımlarının görselleri İstanbul'un toplamda 39 ilçesindeki 300 farklı noktada yerini aldı.

 

700 görsel milyonlarla buluşuyor

 

Turizm alanında Türkiye'nin sayılı projelerinden olan "Termal İyi Gelir" projesiyle dünya harikası beyaz cennet Pamukkale'nin görsellerinin de olduğu tanıtımlarda "Denizli Seni Çağırıyor" sözleri dikkatleri çekerken, İstanbul'un en kalabalık olan noktalarında bulunan Denizli'nin turizm değerlerini barındıran toplamda 700 görsel milyonlar ile buluştu.

 

Tanıtım atağı büyük beğeni topluyor

 

Denizli’den başka dünyada kendine özgü bu kadar çok güzelliği bir arada barındırmış olan başka bir kent olmadığını belirten Başkan Osman Zolan, Denizli’de turizm anlamında çok çeşitliliğin olduğunu, her ne kadar turizm lokomotifi Pamukkale olsa da bununla beraber yaylaları, termal suları, kayak merkezi, 19 antik kenti ve ismini sayamayacakları pek çok doğal güzelliği ile eşine az rastlanır bir şehirde olduklarını, Tekstil, tarım ve sanayi kadar turizmde de öncü olduklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.