8. Taş Heykel Kolonisi Sonlandı

8. Taş Heykel Kolonisi Sonlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kömürcüoğlu Mermer ortaklığıyla bu sene 8.’si yapılan Uluslararası Taş Heykel Kolonisi sonlandı. 5 değişik ülkeden 6 heykeltraşın olduğu kolonide çok özel eserler sahnelendi.

A+A-

Bu sene sekizincisi yapılan Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi kapanış programı gerçekleştirildi. Kömürcüoğlu Mermer’de yapılan kapanış programına, Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu, koloniye katılımda bulunan sanatçılar ve çok sayıda davetli katılımda bulundu.


 

Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu, başlatmış oldukları heykel kolonisinin bugünlere gelmesinde yanında olan ve kendisine destek veren ailesine ve Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini sundu.  Şehrin sanat ve kültür hayatına güzellikler katmayı sürdüreceklerini belirtti.

 

“Dünyada nam yapmak istiyoruz”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, 2014’de beri etkinliğe yoğun bir biçimde destek verdiklerini belirtti. Gökoğlan, sanatçılara, sanata, Denizli’nin sosyal ve kültürel bakımlardan gelişmesini hızlandıran projelere kendilerinin de ortak olduklarını, katkıda bulunduklarını, bir ay süresince bu atölyede şahane eserleri ortaya koyan çok değerli heykeltıraş arkadaşları kutladığını belirtti.

 

Sanatçılara plaket

 

Vali Hasan Karahan 8.si yapılan organizasyonun devamını da geleceğini, daha uzun seneler süreceğini, emeği geçenleri tebrik ettiğini, koloninin devamını dilediğini belirtti.

 

Konuşmadan sonra Vali Karahan, Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan ve beraberindekiler, koloniye katılımda bulunan sanatçılara plaketlerini verdiler. Daha sonra protokol üyeleri heykeltıraşların bir ay süresince yapmış olduğu birbirinden güzel eserleri incelediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.