85 TOKİ Konutu Sahiplerini Bekliyor

85 TOKİ Konutu Sahiplerini Bekliyor

Sarayköy’deki stoklarda kalan 85 konut için çekilişin yapılacağı tarih açıklandı. İşte detaylar…

A+A-

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi ortaklığıyla Sarayköy ilçesinde yapımı süren TOKİ konutları için yapılacak kura çekilişinde 378 TOKİ konutu hak sahiplerine verilmişti. Stoklarda kalmış olan 85 konut için çekiliş tarihi ilan edildi.

Sarayköy ilçesine bağlı olan Gerali Mahallesi’nde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi ortaklığıyla süren 410 TOKİ konutu için kura çekilişi daha evvel yapılmıştı. Gerçekleştirilmiş olan çekilişten sonra 85 konut stoklarda kalmıştı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konut Kredileri Dairesi Başkanlığı’nca yapılmış olan açıklamaya göre stoklarda kalmış olan 85 konut için 28 Eylül Cuma günü kura çekilişinin yapılacağı dile getirildi. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekilişinin saat 11.00’de yapılacağı belirtildi.

SARAYKÖY TOKİ KONUTLARINDAKİ SON DURUM NEDİR?

122 metrekare olan evler 3+1 ile 85 metrekarelik 2+1 biçiminde yapılmış olan Sarayköy TOKİ konutlarının tamamının yapımı bittiği ifade edilirken dükkanların, cami yapımının ve peyzaj çalışmalarının sürdüğü dile getirildi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.