9 Sene Sonra Gelen Mutluluk

9 Sene Sonra Gelen Mutluluk

Çal Ziraat Odası’nın İsmailler Mahallesi’ndeki hizmet binası tören ile hizmete açıldı.

A+A-

5 binden fazla üyesi olan Ziraat Odası’nın açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Fethi Akcan, bir başkanın arsa aldığını, bir başkanın bina yaptığını, bir başkanın da hizmet binasının açılışını yaptığını ifade etti ve emeği geçenleri kutladığını belirtti.

Çal Ziraat Odası’nda 9 sene evvel başkanlık koltuğunda olan İsmail Koçal döneminde Ziraat Odası Hizmet Binası yapılması amacı ile İsmailler Mahallesi’nde bir alındı. Daha sonra başkanlık koltuğuna oturmuş olan Ömer Ayhancı, binanın kaba inşaatını tamamladı. 5 katlı binanın zemin katı hizmet binası, üst katları da 24 apartın bulunduğu konaklama yeri olarak ayarlandı. Daha sonra Ahmet Haşim Çil başkan oldu. Geçen günlerde binanın zemin katı hizmet binası olarak bitirildi.

Risk Almadan Olmaz

Yapılan açılış törenine Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula, İl Tarım Müdür Yardımcısı Necdet Demir, pek çok davetli ve vatandaş katıldı. Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Fethi Akcan, sera projesini başlattıklarında, Ziraat Odası eski başkanı Ömer Ayhancı’nın şahsına ‘Ziraat Odası binası beni yedi, seracılıkta senin başını yiyecek’ dediğini, yönetimlerde risk almanın gerekliliğini, risk alınmazsa hizmet yapılamayacağını, Ziraat Odası’nın hizmete girmesinde arsayı almış olan, inşaatı yapmış olan, açılışı yapan başkanlara teşekkür ettiğini belirtti ve memleket için bir tuğla koyup da, her türlü katkıyı verenlerden de Allah razı olsun. Emeği geçenleri kutluyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.