Acı Haber  Sabah Saatlerinde Alındı

Acı Haber Sabah Saatlerinde Alındı

Denizli ilinin Çal İlçesi'nde TOKİ'de ikamet ettiği öğrenilen Çal Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Çavuş’un İntihar ettiği öğrenildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre, Denizli'nin Çal İlçesi TOKİ'de yaşayan  ve adı henüz açıklanmayan hemen hemen  1 senedir Çal Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Çavuşun sabah sularında intihar edip yaşamını sonlandırdığı öğrendildi.

DENİZLİ'nin Çal ilçesinde ikamet eden 25 yaşındaki Uzman Onbaşı Mustafa Y., evinde başından vurulmuş bir şekilde bulundu. Mustafa Y.'nin, tabancası ile intihar ettiği üstünde durulurken, ekipler tarafından soruşturma başlatıldı.

TOKİ konutlarında ikamet eden Çal İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Y.’nin, bu sabah görevine gitmediği dile getirildi. Meraklanmış olan arkadaşları kontrol için Mustafa Y.'nin evine gittiler. Polis eşliğinde, Mustafa Y.'nin evinin kapısını açtırdılar. Mustafa Y., evinin odasında, başından tabanca ile vurulmuş halde şekilde ölü olarak bulundu.

Hafta Sonu Nişanı Vardı

Polis ekipleri ve olay yerine inceleme görevlileri, evde incelemeler yaptılar. Mustafa Y.'nin tabancası ile kendini başından vurup hayatını sonlandırdığı üzerinde duruldu. Mustafa Y.’nin İntihar ettiği kanaatine varıldı. Mustafa Y.'nin cansız bedeni, otopsinin yapılması için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna sevk edildi.

Mustafa Y.'nin hafta sonunda, Çal ilçesinde yapılacak tören ile nişanlanacağı ifade edildi. Polis ekipleri, olay ile alakalı  soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.