Açıklamalar Tartışma Yarattı

Açıklamalar Tartışma Yarattı

Spor Toto 1. Lig'de sezondan önce  şampiyonluk hedefi ile iddialı bir kadro kuran Denizlispor'da teknik direktörlük görevine getirilmiş olan Osman Özköylü'nün sözleri ortalığı karıştırdı.

A+A-

Özköylü, kadronun lig için yetersiz olduğu, açık ve net problemli takım olduklarını belirtmesi,  kadro olarak çok kötü olduklarını, bu kadro ile iddia ortaya koyma şanslarının olmaması ifadeleri tartışmaya sebep oldu. Mehmet Akyüz, Ziya, Aissati, Burak Altıparmak, Cenk, Kerem Can, Taha Can gibi futbolcuları takımda tutarak Balıkesirspor'dan Burak Çalık, Gazişehir'den Muhammed Himmet ve Adam Stachowiak, Adanaspor'dan Gökhan Süzen, Altınordu'dan Deniz Vural, Konyaspor'dan Seddar Karaman ve Abdülkerim Bardakçı’yla Ankaragücü'nden Kibong Mbamba'yı transfer eden Denizlispor'da Özköylü'nün sözleri yönetimi ve taraftarı ikiye ayırdı.

Özköylü tarafından yapılan sert açıklamalara, önemli bir fedakarlık yapıp takımı oluşturmaya çalışan yönetim cephesinden bazı kişilerin tepkisi olduğu ifade edildi. Sosyal medyada da taraftarın bir kısmının Osman Özköylü'nün şimdiden başarısızlığa bahane üretmeye başladığını iddia ederek yolların ayrılması gerektiğini ifade etti. Bazı taraftarlarsa tecrübeli teknik adamın haklı olduğunu savunup transfer yapılması gerektiğini belirttiler. Akhisarspor'dan bonservisini almak için uğraşan Alperen Babacan ve Çaykur Rizespor'dan eski futbolcusu Recep Niyaz'a imza attırmaya çalışan yönetim, yabancı bir golcü de alıp transferi sonlandırmayı amaçlıyordu.

AFYON KAMPI SONA ERDİ

Horozlar’da 29 Haziran'da başlamış olan Afyonkarahisar kampı da sonlandı. Yeşil-siyahlı futbolcular 2 gün izin yapacaklar ve daha sonra 15 Temmuz'da Kızılcahamam'da tekrardan kampa girecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.