Acıları Sevince Dönüştürüyorlar

Acıları Sevince Dönüştürüyorlar

Acıları Sevince Dönüştürüyorlar

A+A-

Hayata Dokunuş yine kendine yakışanı yaptı. Temel malzemesi sevgi olan bu derneğin elinin değdiği her yer filizlenip çiçek açıyor.


Gençlerimizin içlerinde ki sevgiyi, merhameti ve vicdani duyguları harekete geçiren Hayata Dokunuş Derneği, kimi zaman acılara ortak olmaya kimi zaman ise acılara derman olmaya devam ediyor.

Gözleri uzaklara dalan insanların gözlerindeki ışık olma yolunda kararlılıkla adım adım ilerleyen Hayata Dokunuş gençleri, geçtikleri her yere sevgi izleri bırakıyor.


Her gün yeni projelerle karşımıza çıkan Hayata Dokunuş Derneği, bu sefer de huzur evinde şenlik düzenleyerek kalbi güzel yaşlılarımızın yüzlerini güldürdü. 3 Mart da doğum gününü de huzur evinde amcalarımız ve teyzelerimiz ile kutlayan Genel Başkan Ali Morel, ekibini toplayarak yeniden çok sevdikleri yaşlı dostlarını ziyarete gittiler.


Halaylar eşliğinde eğlendiren ve eğlenen Hayata Dokunuş ekibi, ruhlarına işlemiş olan sevgiyi yaymayı ihmal etmeden şarkılar söyleyip oyunlar oynadılar amcaları ve teyzeleri ile. İnsan kalbini onarmanın formülünü bulan bu pek kıymetli gençler, yaptıkları pasta ve börekleri amcalarına ve teyzelerine ikram ettiler.


Hayatları boyunca tecrübe sahibi olan yaşlılar, gençlere öğütler vererek ve onlara tavsiyelerde bulunarak yüzleri kadar kalplerinin de temiz olduklarını bir kez daha gösterdiler. Gençlik anılarının içerisine yerleşmiş çocuk ruhlu yaşlıları mutlu etmenin keyfini yaşayan Hayata Dokunuş üyeleri, daha öncesinde yapmış oldukları faaliyetler de olduğu gibi bu sefer de mutlu sona erişmeyi sağladılar.


Gençlerin kendilerini ziyaret etmelerinden çok memnun kalan amcalar, teyzeler ve huzur evi personelleri bu ziyaretlerin sıklıkla gerçekleşmesini rica etti. Halayların çekildiği, şarkıların söylendiği, şiirlerin okunduğu ve hayat hikayelerinin anlatıldığı Huzur Evi ziyareti, bir sonra ki etkinlikler de yeniden ve büyüyerek buluşmak umudu ile son buldu


AKİSHABER - ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.