Acıpayam, Acıelsan Kavşağında Kaza

Acıpayam, Acıelsan Kavşağında Kaza

Acıpayam’ın girişinde gerçekleşen trafik kazası ucuz atlatıldı.1 yaralı.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Denizli istikametinden gelen ve Antalya yönüne seyir halinde olan Hakan K. şoförlüğündeki MS SJ 958 plakalı araç Acıpayam’ın girişi Acıselsan kavşağında geldiğinde, ilçe merkezinden çıkış yapan Mehmet O. idaresindeki 20 KP 164 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştıktan sonra savruldu ve takla atıp orta refüje düştü.

Gerçekleşen trafik kazasın sonucunda otomobilde bulunan şoförün eşi Nuran K. yaralanırken araç sürücüsü ve 4 ile 6 yaşlarındaki çocukları kazadan yara almadan kurtuldular.

Kaza sonrasında ilk müdahale çevreden geçen diğer sürücüler tarafından yapıldı. Ambulans ile beraber sağlık birimleri ve polis kısa zamanda kaza mahalline geldi.

Yaralı kadın sağlık ekiplerince ilk müdahaleden sonra Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

MİNİBÜSTE YOLCU DOLUYDU

 

Ayrıca kazaya karışan yolcu minibüsünde çok sayıda yolcunun bulunduğu dile getirildi. Otomobil sürücüsünün dikkatli ve soğukkanlılığı felakete engel olduğu yorumu yapıldı.

 

KAVŞAĞA LAMBA KONULSUN

 

Bununla birlikte Acıpayam'dan geçen çevre yolunun son senelerde trafik yoğunluğunun artması sebebi ile Acıpayam'da ana yolda bulunan kavşakların tehlikesinin arttığı ifade edildi ve bu alanlarda yeni bir düzenleme yapılıp cep yapılması ve trafik lambası konulması talep edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.