Acıpayam Belediyesi 15 KM'lik Rota Yapıyor

Acıpayam Belediyesi 15 KM'lik Rota Yapıyor

Acıpayam Belediyesi'nin 2020 yılı içerisinde Türkiye Belediyeler Birliğine sunduğu projeler kapsamında hibe aldığı "ACBİROTA BİSİKLET YOLU" projesi ilk etap çalışmalarına start verildi.

A+A-

Çamlık mahallesinde bulunan Adliye yolu güzergahında başlatılan ve ilk etap olarak projenin 2.5 kilometrelik kısmının yapılacağı alanda ilk deneme çalışmaları yapıldı.

Acıpayam Bisikletliler Derneğinin çocuklarının katılımlarıyla ilk deneme çalışmaları gerçekleştirilen "ACBİROTA BİSİKLET YOLU" projesi toplamda 15 kilometrelik bir rota planı olarak etap etap yapılacak.

Vatandaş Memnun Kalacak

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, "Belediyemizin ilçemize kazandıracağı projenin startını geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla verdik. Vatandaşlarımıza her türlü tedbiri alınmış bisiklet yollarında ulaşım imkânı sağladığımızda hem memnun olacaklarını hem de trafiğimizin rahatlayacağını biliyoruz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla bisiklet yolunda can güvenliği ile bisikletlerini kullanabilecekler. Çalışmada emeği geçen Destek Hizmetleri Müdürümüz Akif Sözer'e, Peyzaj Mimarımız Mine Cengiz'e, İnşaat Mühendisimiz Ozan Gezer'e ve Belediyemizdeki emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum "dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.