Acıpayam Belediyesi Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Acıpayam Belediyesi Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Acıpayam Belediyesi Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

A+A-

Acıpayam Belediyesi 2017 Ağustos ayı Belediye Meclisi toplantısının 1.birleşimi Dedebağı Mahallesi Sınca Park Kahvehanesinde gerçekleştirildi.

Meclis başlamadan önce Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Belediye Meclis üyelerine ve Meclis toplantısına katılan vatandaşlara Belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Acıpayam Belediyesi olarak Büyükşehir yasası kapsamında mahalle olan Dedebağ Mahallesinde ciddi çalışmalar yapıldığını ifade eden Başkan Şevkan, Acıpayam Belediyesi olarak şu ana kadar 85 bin metrekare kilit parke taşı döşeme, toplamda 2.5 trilyon masraf yapıldığını ifade etti.

Başkan Şevkan, "Hep birlikte, sizinle birlikte ve en çokta çalışan işçi kardeşlerimizin alın terleriyle yaptıkları hizmetlerimizi devam ediyoruz ve edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan Bakanımızın ekibi de şu ana kadar 50 bin metrekare kilit parke taşı döşeme,toplamda 2 trilyon masraf yaptı ve çalışmalar devam ediyor. Bizler Acıpayam Belediyesi olarak hem AK Parti hem de CHP Meclis üyelerimiz ve tüm çalışma ekibimiz ile birlikte Acıpayam ve mahallelerimizin daha güzelini yapmak için çalışmalarımız devam edecek.Bizleri Dedebağı mahallemizde ağırlayan tüm Dedebağĺı kardeşlerime teşekkür ediyorum.Toplantımız hayırlı olsun" dedi.

MECLİS ÜYESİ VE MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Dedebağı Mahallesi son Belediye Başkanı ve CHP Belediye Meclis üyesi Reşat Alkaya ve Mahalle Muhtarı İsmail Saygın, Acıpayam Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesine mahallelerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı mahalle halkı adına teşekkür ettiler.

Daha sonra Acıpayam Belediyesi 2017 Ağustos ayı meclis toplantısının 1.birleşimi toplantısının gündemine geçildi.

Gündemdeki maddelerin komisyonlara sevkedilmesinin ardından, meclisin 2.birleşimi 7 Ağustos Pazartesi saat:15.00'da Belediye Meclis toplantı salonunda yapılması kararının ardından toplantı sona erdi.

Başkan Şevkan, toplantı sonunda mahalle halkının isteklerini not alarak, gerekli birimlere talimat verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.