Acıpayam Belediyesi'nden Coşkulu Bayram Konseri

Acıpayam Belediyesi'nden Coşkulu Bayram Konseri

Acıpayam Belediyesi'nden Coşkulu Bayram Konseri

A+A-

Cumhuriyetimizin 94.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Acıpayam Kaymakamlığı ve Acıpayam Belediyesi tarafından Cumhuriyet Konseri düzenlendi.

Acıpayam Talip Özkan Sanat Merkezinde gerçekleşen Cumhuriyet Konserine Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, eşi Sermin Altındiş Şevkan, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Belediye Meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Günday İlhan,sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire ve kurum amirleri , Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sunuculuğunu Acıpayam Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Zeren'in yaptığı Cumhuriyet konserinde Acıpayam'ın yetiştirdiği sanatçılar sahne aldı.

Acıpayam'lı gençlerin oluşturduğu Grup Kızılcık ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitim ve ses sanatçısı Acıpayam'lı Işıl Koç, Acıpayam Belediye Konservatuvarı sanatçısı Acıpayam'lı Deniz Albayrak ve ekibi salonu dolduran Acıpayam'lılara muhteşem bir gece yaşattı.

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda O Ses Türkiye yarışmasında sahne alan Acıpayam'lı Aslı Münire Elbiyi'de söylediği Çanakkale türküsü ile salondakilerden büyük alkış aldı.

Konser sonunda Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Cumhuriyet konserinde sahne alan tüm sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.