Acıpayam Belediyespor'un Sponsoru Belli Oldu

Acıpayam Belediyespor'un Sponsoru Belli Oldu

2018 - 2019 Denizli Süper Amatör Liginde mücadelesini sürdüren Acıpayam Belediyespor'un bu sezon oynayacağı tüm mücadelelerin forma sponsoru belli oldu.

A+A-

Sponsor olan Gürsoy İnşaat sahibi Tahsin Gürsoy, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı makamında ziyarette bulundu.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam’ın futbol, hentbol, güreş, kültür ve sanat anlamlarında başarıdan başarıya koşan bir ilçe olduğunu, kendilerine buranın yöneticisi olarak tüm spor dallarında destek olmaya çalıştıklarını, Acıpayam Belediyespor'un bu çerçevede yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıktığını, sezon sonunda yöneticiler, futbolcular ve taraftarlarla özlenen şampiyonluğa ulaşmak istediklerini, Acıpayam Belediyesporun bu sezon oynayacağı karşılaşmalarda kendisinin bizzat gelip ben destek olmak istiyorum diyen diğer esnaflara da örnek olan esnaf Tahsin Gürsoy'a Acıpayam halkı adına yürekten teşekkür ettiğini, Acıpayam Belediyespor’un Başkan Muhammet Kesici, Başkan Yardımcısı Erkan Bıyıklı, tüm yönetim kuruluna, Teknik sorumlusu Özkan Ceylan’a, idari menejer Aykut Çetin’e ve tüm futbolcu kardeşlerine başarılar dilediğini ifade etti.

Katkım Devam Edecek

Acıpayam Belediyespor'un sponsoru Tahsin Gürsoy, tüm branşlarda olduğu gibi Acıpayam Belediyespor kulübünün de Acıpayam’ın bir değeri olduğunu, sporun gençler üstünde bilhassa kötü alışkanlıklardan alıkoyulması adına önemsediklerini, takıma katkılarının süreceğini belirtti.

Ziyaretten sonra Gürsoy İnşaat sahibi Tahsin Gürsoy, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Acıpayam Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Kesici’ye üstünde isimleri yazılan 20 numaralı formalar armağan etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.