Acıpayam'da Alt Yapı'da Sona Yaklaşıldı

Acıpayam'da Alt Yapı'da Sona Yaklaşıldı

Acıpayam'da Alt Yapı'da Sona Yaklaşıldı

A+A-

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Fen İşleri Müdürü Memiş Canbaz, İmar İşleri Müdürü Çağdaş Kırcalı, Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer, Zabıta Müdürü Metin Özdemir ve Sağlık İşleri Müdürü Uğur Toscalı ile birlikte ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti.

 

Doğalgaz, Aydem ve Deski çalışmalarının başlatıldığı ilçe merkezinde bir süredir devam eden alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi iş birliği ile ilçe Cumhuriyet Meydanından Sanayi girişine kadar projesi tamamlanan yolun sıcak asfalt ve kaldırım düzenlemesi çalışmaları başlatılacak.

 

Başkan Şevkan, ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan çalışmalarda esnafları ziyaretlerinde dükkanlarının önlerinde bulunan tentenelerin kaldırılması konusunda görüş alışverişi yapan Başkan Şevkan, yapılacak olan çalışma ile daha düzgün standart bir otomatik tentene yapılması konusunda aynı görüşte olduklarını ifade etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Acıpayam Belediyemiz iş birliğiyle Cumhuriyet Meydanımızdan sanayiye kadar olan kısmını inşallah sıcak asfaltla buluşturacağız. Aydem şirketimizin az bir işi kaldı. Hemen bitiminde Sanayi Bulvarımızdan başlamak üzere sıcak asfalt çalışmalarının startını vereceklerini ifade eden Başkan Şevkan, çalışmalarda sabırlarından dolayı ilçe esnafına ve halkına teşekkür ederek, Acıpayam yollarıyla, kaldırım düzenlemesiyle 2018 yılına mutlu ve huzurlu bir şekilde girecek’’dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.