Acıpayam'da Bisikletli 19 Mayıs Coşkusu

Acıpayam'da Bisikletli 19 Mayıs Coşkusu

Acıpayam Kaymakamlığı ve Acıpayam Belediyesinden tarafından ''1. ACIPAYAM ATATÜRK'Ü ANMA BİSİKLET TURU'' gerçekleştirildi.

A+A-

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının ardından ilçe stadından başlayan bisilet turu Pınaryazı mahallesinde devam etti.İlçe stadından start alan bisiklet turuna yaşlısından gencine ve çocukların katılımıyla renk kazandı. Neşeli ve sohbet ortamında devam eden bisiklet turunda katılımcılar Pınaryazı Mahallesi okul bahçesinde mola verdi.

 

 KARAHÖYÜK EKMEĞİ İKRAM EDİLDİ 

 

Pınaryazı mahallesinde Belediye tarafından bisiklet turuna katılanlar meşhur Karahöyük ekmeği ile kahvaltı yaptı. Bir süre piknik yapan katılımcılar daha sonra dönüşe geçti ve aynı neşe ile Acıpayam ilçe stadına varıldı. 

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayam Kaymakamlığımız ve Acıpayam Belediyemiz tarafından 19 MAYIS 2016 PERŞEMBE günü gerçekleştirdiğimiz ''1. ACIPAYAM ATATÜRK'Ü ANMA BİSİKLET TURUNA'' katılan;

 

Acıpayam Kaymakamlığımıza, İlçe Jandarma Komutanlığımıza, Belediye çalışanlarımıza, Acıpayam Adliye çalışanlarımıza, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Daire ve Kurum amirlerimize, eğitim camiamıza, bisiklet turumuza katılarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan gençlerimize ve katılan herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.Başkan Şevkan, bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde devam edeceğini söyledi. Ayrıca, Acıpayam Belediyesi tarafından bisiklet turuna katılanlara şapka ve bayrak hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.