Acıpayam'da Çat Kapı Ziyaretler Sürüyor

Acıpayam'da Çat Kapı Ziyaretler Sürüyor

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak çat kapı yapıp vatandaşın evine misafir olmayı sürdürüyor.

A+A-

Rutin belediyecilik çalışmalarına sosyal belediyecilik çalışmalarını da ekleyip farkındalık oluşturan Başkan Şevkan, çat kapı ev ziyaretleriyle de vatandaşların gönlüne dokunuyor. Hemşehrilerin evlerine misafir olan Şevkan, kendisine iletilen talepleri birinci ağızdan alıp anında çözüm üretiyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,hafta sonunda ilçe merkezi ve mahallelerde hasta ziyaretleri, asker duaları, nişan ve düğünlere katılarak hemşehirleri ile bir araya geldi.

Evlerine misafir ettikleri Başkan Şevkan’ı her zaman yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar, kendisine ve çalışma arkadaşlarına kolaylıklar dilediler. 

Hastaları da Ziyaret Etti

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN,100 Yataklı Acıpayam Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve yakınlarını ziyaret etti. Hastanede yatan hastalar ve yakınları, kendilerini ziyaret eden Başkan Dr. Hulusi ŞEVKAN’a  teşekkür ettiler.

Hastalara her ne sıkıntıları olursa olsun, yanlarında olacağını söyleyerek acil şifalar dileyen Şevkan, Acıpayam  Devlet Hastanesi’nde görev yapan görevlilere yürüttükleri kutsal görevlerinde başarılar diledi.

Şevkan ayrıca 100 yataklı Acıpayam Devlet Hastanesinde  çocukları da ziyaret ederek onlara oyuncak hediye etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.