Acıpayam'da Hizmet Başladı

Acıpayam'da Hizmet Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 4 ilçede hayata geçirilen 7 kapalı yüzme havuzundan bir tanesi olan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmete başladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde yaz spor kurslarına başlandı. Spor kurslarının başladığı ilk ilçe olma niteliği taşıyan Acıpayam’da vatandaşlar yüzme ve pilates kurslarına yoğun ilgi gösterdiler.  Şimdiye dek tesise 2 bin kursiyer kayıtta bulundu. Kompleks yalnızca Acıpayam’a değil, çevre ilçe ve mahallelere de hizmet veriyor.

 

"Acıpayam'a çok yakıştı"

 

Başkan Osman Zolan, Denizli merkezde verdikleri yüzme kursunun aynısının Acıpayam’da da olduğunu,  çevre mahalle ve ilçelerden de bu güzel tesise yoğun talebin olduğunu, kısa bir zaman içinde diğer tesislerin de hizmet vermeye başlayacağını,  vatandaşların refah ve huzur içinde yaşamalarına olanak sağlayacak, istedikleri her ne varsa yapmaya, gayret ettiklerini, bu tesisin Acıpayam’a çok yakıştığını, yüzme bilmeyen kimsenin kalmaması gerektiğini, başta çocukların,  gençlerin, hanım kardeşlerin olmak üzere herkesin yüzme öğrenmesi gerektiğini ifade etti.

 

Vatandaşlar ne dedi?

 

Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nden yararlanan faydalanan vatandaşlar şu şekilde konuştular:  

 

37 yaşındaki Nuray Koyun Kızı, yeğeni ve arkadaşları ile beraber geldiklerinii çok memnun kaldıklarını, ilçeye böyle bir tesis kazandırdıkları için Osman Zolan Başkana çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

 

20 yaşındaki Filiz Demiral, tesise kardeşleri ile geldiğini, buranın çok güzel ve temiz olduğunu, bir sonraki dönemde kendisinin de geleceğini, kendilerine böyle bir olanak sağladığı için  Başkan Zolan’a çok teşekkür ettiklerini dile getirdi.

 

12 yaşındaki Şeyma Çoban, çok güzel bir tesisin olduğunu,  daha önce yüzmeyi biraz bildiğini ama  şimdi daha iyi olduğunu ve hocaların güzel öğrettiklerini dile getirdi.

 

14 yaşındaki Kayra Akdemir, Serinhisar’dan geldiğini, yüzme öğrendiğini ve buranın güzel bir yer olduğunu, hocaların çok ilgili olduğunu, bu güzel tesis için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.