Acıpayam'da katliam gibi kaza, 3 ölü 9 yaralı

Acıpayam'da katliam gibi kaza, 3 ölü 9 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen katliam gibi kazada 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 2’si ağır 9 kişininse yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Edinilen bilgilere göre kaza Acıpayam, Akalan mahallesinde gerçekleşti. İddiaya göre işçileri taşıyan 20 KS 488 plakalı midibüs ile 16 BIR 59 plakalı araç Akalan Kavşağında çarpıştılar. Kaza sonrasında ortaya çıkan manzara adeta katliamı andırıyordu.

5 Kişi Sıkıştı

Kazanın ardından 5 kişi otomobilde sıkıştı.  Servis aracında sıkışan Kamil A., Nevriye T., Halil.Ö., Emine T., Hasan A., Fatma Ç. ve Nevret D. ve otomobil içinde sıkışan Cevriye Koca Nurten Akkuş Ahmet Özırmak Elif Özırmak’a ilk müdahale araç şoförleri tarafından yapıldı. Ardından haber edilmesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi geldi.

3 Kişi Yaşamını Yitirdi

Hafif yaralı 7 kişiye ambulanslarda müdahale edildi ama araç içinde sıkışan ve durumu ağır olan 5 kişi ilk müdahaleden sonra hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede acilen yaralılara müdahale yapıldı ama yapılan tüm müdahalelere rağmen Cevriye Koca, Nurten Akkuş ve Ahmet Özırmak hayatını kaybetti... Kaza da ağır yaralanan Elif Özırmak ve Şaban Koca'nın durumlarının ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturması sürüyor.

Kaynak: Meriçulukuş.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.