Acıpayam’da Panik Anları

Acıpayam’da Panik Anları

Acıpayam ilçesinde seyir halinde yoluna devam eden bir araçtan dumanların yükselmesi panik dolu anlar yaşattı.

A+A-

Denizli İlinin Acıpayam ilçesinde meydana gelen olayda yoluna devam eden bir otomobilden dumanların çıkması herkesi panikletti.  Alınan bilgilere göre, Mesut O.’nun şoförlüğünü yaptığı araç Sanayi caddesi üstünde ilerlerken araçtan bir anda dumanlar yükselmeye başladı.

Felaketi Beton Mikseri Önlendi

Dumanların yükseldiğinin farkına varan sürücü hemen otomobilinin durdurdu. Bu esnada karşı yönden gelen beton mikserinin sürücüsü otomobilden dumanların yükseldiğini görmesi üzerine o da hemen aracını durdurdu ve tankındaki su ile hemen müdahale etti.

Beton mikserinin deposundaki bulunan suyla müdahale edilen araç tümüyle yanmaktan kurtarılmış oldu. Otomobilde maddi hasarın meydana geldiği ifade edildi.

Çok Korktuk

Olay ile alakalı konuşan görgü şahitleri aracın üstünden dumanlar çıktığını, ve bu şekilde yoluna devam ettiğini, bu durumu gördüklerinde ise bir anda çok şaşırdıklarını ama aracın patlama ihtimaline karşı da korktuklarını, karşıdan gelen beton mikserindeki su tankının büyük bir felaketi önlediğini, bir anda müdahale etmesinin daha büyük sorunlara engel olduğunu, patlaması durumunda çevreye de zarar verebileceğini ama şükür ki kimsenin kılına zarar gelmeden bu işin çözüldüğünü ve ucuz atlatıldığını ifade ettiler.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin inceleme yaptıkları ve çekici ile aracın olduğu yerden çekildiği ifade edildi.

Kaynak: Acıpayamgazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.