Acıpayam'da Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Acıpayam'da Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Acıpayam ilçesinde gecenin geç saatlerde bir evin balkonundan ateş edildiği ve bu saldırı ile iki kişinin yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Acıpayam’da saldırı sonrası yaralananlar bir tanesinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Olay Acıpayam’da gece saat 23.00 sularında gerçekleşti. İddialara göre Doğan A. ve bir arkadaşı Yukarı Mahalle, Çatalçeşme Mevkii'ne geldiler. Bu sırada H.Ç. evinin balkonundan av tüfeği ile ateş etti. Silah arka arkaya patladı, Doğan A. ve yanında olan arkadaşı silahtan çıkan saçmalarla yaralandı.

 

Birinin Durumu Ağır

Silah sesini işiten çevre sakinleri hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler ve yaralılara yardım ettiler. İhbar alınması ile olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara yaptıkları ilk müdahaleden sonra yaralılar acilen ambulans ile ilk önce Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Burada gerçekleştirilen ilk müdahaleden sonra 2 yaralıdan durum ağır olan Doğan A. Denizli'ye gönderildi. Diğer yaralının tedavisinin ise devam ettiği ve hayati tehlikesinin olmadığı alınan bilgiler arasında.

 

Polis ekiplerinin soruşturma başlattığı ve bu saldırının neden yapıldığını çözmeye çalıştığı ifade edildi. Bu kapsamda çevredeki güvenlik kameralarını inceleyecek olan polis ekipleri, çevre sakinlerine de olay ile alakalı bildiklerini soracak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.