Acıpayam'da Siyah Önlük Nostaljisi

Acıpayam'da Siyah Önlük Nostaljisi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıldönümünde, Acıpayamda eğitim ve öğretimine devam eden Susam Sokağı Anaokulu, 23 Nisan Çocuk Bayramında minik öğrencilerine siyah önlük giydirdi.

A+A-

Acıpayam Susam Sokağı Okul Müdürü Nursel Özdemir, öğretmenler Seda Kök, Nuran Cura ve siyah önlüklü öğrenciler Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret etti.

 

Başkan Şevkan'a çiçek takdim eden öğrencilerin  giydiği siyah önlükler  Belediye başkanlığı makam odasında nostalji yaşattı.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, '' 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıldönümünde, Susam Sokağı Anaokulumuzun anlamlı düşüncesi bizleri duygulandırdı. 1990 yıllarda giyilen bu önlükleri çocuklarımızın üzerinde görmemiz bizi o günlere götürdü. Susam Sokağı Anaokulu Müdürümüz Nursel Özdemir'i, öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı yürekten kutluyorum.

 

Ata’mızın dediği gibi: Küçük Hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız.Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz.Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek,Ona göre çalışınız.Sizlerden çok şeyler bekliyoruz! Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yılı kutlu olsun'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.