Acıpayam’da Traktör Kazası: 2 Yaralı

Acıpayam’da Traktör Kazası: 2 Yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Alaattin Mahallesinde gerçekleşen üzücü kaza sonucunda biri ağır olmak üzere iki kişinin yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Acıpayam ilçesinde bağlı olan Alaattin Mahallesinde meydana gelmiş olan traktör kazasında bir tanesi ağır olmak iki kişinin yaralandığı ifade edildi.

Traktörü Geri Kaçırdı

Alınan bilgilere göre, Nuran D.'nin kullanmış olduğu 09 plakalı traktörle Alaattin Mahallesinde tarladaki işlerini bitirmesinin ardından eve dönmek üzere hareketlendi. Eve dönerken traktöre akaryakıt almak için ilerlediği esnada iddialara göre karşıdan bir aracın gelmesi sonucunda Nuran D. meyilli yolda traktörü geri kaçırdı ve alt geçide düştü.

Meydana gelen kaza sonucunda traktör sürücüsü Nuran D. ve yanındaki annesi Hörü D. yaralandılar. Kazaya ilk müdahale çevre sakinleri tarafından yapıldı. Ardından hemen sağlık ekiplerine haber edildi. Hızlı bir şekilde olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaralılara kaza yerinde yapmış olduğu ilk müdahaleden sonra yaralılar ambulans ile Acıpayam Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Jandarmanın kaza ile alakalı ilgili soruşturma başlattığı dile getirildi.

Kaynak: acıpayamgazetesi

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.