Acıpayam Hizmet Hareketliliği

Acıpayam Hizmet Hareketliliği

Acıpayam ilçe merkezi ve mahalleler adeta şantiye alanına döndü.

A+A-

İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını devam eden Acıpayam Belediyesinde ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki gelişim ve hareketlilik göze çarpıyor.

Acıpayam merkezde 6 ana arterde başlayan sıcak asfalt çalışmaları devam ederken, mahallelerde de çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor.

Acıpayam merkezde yol çalışmaları, mahallelerde kapalı pazaryeri yapımı, kilit parke taş döşeme, park düzenlemeleri, kumlama, genişletme ve sulama kanalları temizleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan "İlçe merkezimiz ve mahallelerimizde vatandaşlarımızın bizlere ilettikleri sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun için de elimizden gelen tüm imkânlarımızı hemşehrilerimiz için seferber ediyoruz ve imkânlar dâhilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İhtiyaç duyulan noktalara hızlıca müdahale ediyor, kapalı pazaryerleri, kilit parke döşeme, yol açma, kumlama , park düzenlemeleri cadde ve sokaklarımızın modern bir görünüme kavuşması için çaba sarf ediyoruz. Bunun yanında ilçe merkezimizde de Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından 6 ana arterde sıcak asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. İhtiyaç duyulan alanları daha modern bir görünüme kavuşturmak adına SEVDAMIZ ACIPAYAM’I adeta bir şantiye alanına çevirdik." ifadesini kullandı.

Her geçen gün yeni hizmetler için çaba sarf edip, çalışmalarımızı yerinde kontrol ettiklerini ifade eden Başkan Şevkan, Çalışma sahalarında mesai gözetmeksizin çalışmaların bir an önce tamamlanması adına çalışan emekçi işçi kardeşlerime ve sıcak asfalt çalışmalarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Osman ZOLAN ve çalışma arkadaşlarına  ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum