Acıpayam'ın Kadınlarından Büyük Başarı

Acıpayam'ın Kadınlarından Büyük Başarı

Tarımda Kadın Girişimciliğin Güçlendirilmesi Programı çerçevesinde dereceye girmiş olan 10 proje içinde 4 proje Acıpayam’dan çıktı.

A+A-

Acıpayam ilçesinden Gülsüm Konar isimli vatandaş ‘Kara Kovan Bal Üretimi’, Alcı mahallesinde ikamet eden Gülay Özcan ‘Ağaç ve Ahşap İşletmeciliği’, Medine Caner ‘Ege’de Küflü Peynir Üretimi’, Avşar mahallesinden Sevgi Türk isimli vatandaş ‘ Merinos Cinsi Koyun Yetiştiriciliği’ proje ve konularıyla ilk 10’a girme başarısını göstermiş oldular.

‘’Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı’’ çerçevesinde 28 Haziran 2018’de Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Koordinatörlüğünde Denizli-Uşak-Kütahya İl Müdürlüklerinin ve yapılan girişimcilik eğitimleri neticesinde proje yarışmasına katılıp projeleri ilk 10’a giren kadın çiftçilerin katılımlarıyla ‘Bölgesel Sertifika Töreni ve Proje Pazarı Açılışı’ yapılacak.

Acıpayam’da da girişimcilik eğitimi almış olan kadınlar hazırlamış olduğu 4 proje ilk 10 proje içinde oldu.

ÖDÜL TÖRENİ ANEMON OTELDE

Denizli –Uşak ve Kütahya şehirlerinin katılımı ile yapılacak olan ‘’Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı’’ Bölgesel Sertifika Töreni ve Proje Pazarı açılışı 28 Haziran Perşembe saat 10.30’da Denizli Anemon Otelde gerçekleştirilecek.

İlçe Müdüründen Başkan Şevkan’a Davet

Acıpayam Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdurahman Oymak ve Ziraat Mühendisi Oya Çelik, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyarette bulunarak 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek ‘’Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı’’ Bölgesel Sertifika Töreni ve Proje Pazarı açılışına çağırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.