Acıpayam’ın Küçük Yazarları

Acıpayam’ın Küçük Yazarları

Acıpayam Cumhuriyet  İlkokulu 4. sınıf öğrencileri sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde kendi hikâyelerini kitap haline getirdi.

A+A-

Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu 4/D sınıf öğretmenleri Yakar Baştan liderliğinde geçen aylarda Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı ziyaret ederek yardım isteğinde bulunan öğrencilerin kitapları basıldı.

Küçük yazarlar ilk kitaplarının sevincini Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ile yaşadılar ve Başkana imzalı kitap armağan ettiler.

Desteğimiz Devam Edecek

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, göreve geldikleri günden bu güne eğitime desteklerinin devam ettiğini, ilçe merkezinin ve mahallelerde bulunan tüm okullara belediye olarak destek vermeye devam edeceklerini, 4/D sınıfı sınıf öğretmenimiz Yakar Baştan liderliğinde bu projede yer alan tüm öğrencileri yürekten kutladığını ve başarılarının devamını dilediğini söyledi.

Öğrenciler kitaplarının basılmasına öncülük eden kitabın derleyeni sınıf öğretmenleri Yakar Baştan'a ve kitaplarının basımını destekleyen Belediye Başkanları Dr. Hulusi Şevkan'a teşekkürlerini sundular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.