Acıpayam MEB'den Beklenen Haber

Acıpayam MEB'den Beklenen Haber

Akishaber'in ortaya çıkardığı "torpil skandalı"nın ardından Acıpayam Milli Eğitim'den beklenen haber geldi. İşte detaylar...

A+A-

Alınan bilgilere göre Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir görevinden alındı. Yerine ise Çal Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici atandı. 

Görevinden alınan İbrahim Çiçekdemir'in şube müdürü olarak görevine devam edeceği öğrenildi.

Olayın Geçmişi

4 Nisan 2018 günü  Akishaber.com.tr’de  “Sınav Yapılmadan Atama mı Yapıldı”  ismi ile yaptığımız haberde Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün mülakat sınavı yapılmadan, atama yapılacak yerler ve atanacak kişilerin bulunduğu Torpil listesini İl milli Eğiteme gönderirken yakalandığı haberini yapmış ve konu ile alakalı aşağıdaki belgeyi okurlarımıza sunmuştuk.

 

Belgenin ortaya çıkması ile Denizli ve Türkiye gündemi bu olaya odaklanmış ve yerel ve ulusal bir çok kanalda "torpil listesi" haberi konu edinmişti. Son olarak İsmail Küçükkaya sabah haberleri programında bu olayı dillendirmiş ve eleştirisini "sizin FETÖ'cülerden ne farkınız kaldı" diyerek dile getirmişti.

Olayın ardından bugün Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir'in görevinden alındığı yerine ise Çal Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici atandığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.