Acıpayam MEM'de Sular Durulmuyor!

Acıpayam MEM'de Sular Durulmuyor!

Akishaber'in yayınladığı torpil listesinin ardından ülke gündemi karışırken, yaşanan gelişmelerin ardından, İbrahim Çiçekdemir açığa alınırken, yerine atanan Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici'nin de istifa ettiği öğrenildi.

A+A-

4 Nisan 2018 tarihinde Akishaber tarafından duyurulan, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde mülakat sınavı gerçekleştirilmeden, atama yapılacak olan yerler ve ataması yapılacak olan kişilerin var olduğu "Torpil listesi"ni İl Milli Eğitim'e gönderirken whatsap'tan yanlışlıkla müdürlerin olduğu guruba atan Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir eski görevi olan şube müdürlüğüne iade edilmişti. 

Ülke Gündemine Bomba Gibi Düşmüştü

Söz konusu belgelerin ortaya çıkmasıyla birlikte başta Denizli olmak üzere Türkiye gündemi karışmıştı. Birçok ulusal ve yerel medya torpil listesini konu edinirken, Akishaber tarafından duyurulan torpil listesi ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. 

Olayın duyulmasının ardından Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan İbrahim Çiçekdemir'in görevden alınarak yerine Çal Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici'nin atandığı bildirilmişti. Görevinden alındığı ifade edilen İbrahim Çiçekdemir'in şube müdürü olarak görevini sürdüreceği gündemi karıştırırken, son alınan bilgiler doğrultusunda yeni bir gelişme yaşandı. İbrahim Çiçekdemir'in açığa alındığı bildirildi.

İzin Alarak Geri Dönmeyeceğini Söyledi

Akishaber'in elde ettiği bilgiler doğrultusunda, yeni Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici'nin istifa ettiği öğrenildi. Ekici'nin 5 günlük izin aldığı ve geriye dönmeyeceğini belirttiği dile getirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.