Acıpayam MYO Kütüphanesi Açıldı

Acıpayam MYO Kütüphanesi Açıldı

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın eğitim gönüllüsü öğretmeni Fatma Eraydın ve eşi Şeref Eraydın tarafından Acıpayam Meslek Yüksek Okulu’na 5 bin 185 kitap bağışı yapıldığı ifade edildi.

A+A-

Şeref Eraydın’ın adının verildiği kütüphanenin açılışında Rektör Prof. Dr. Bağ, bağışları için öğretmeni Fatma Eraydın’ın elini öpüp teşekkürlerini sundu.

PAÜ Acıpayam MYO’da, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın Acıpayam İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenliğini yapan Fatma Eraydın ve eşi Şeref Eraydın’ın bağışlamış olduğu kitaplar ile hazırlanan kütüphanenin açılışı yapıldı.


Açılıştan önce konuşma yapan eğitim gönüllüsü Şeref Eraydın'ın eşi Fatma Eraydın, öğrencilere yaralı olabilmek için bağışlarının devam edeceğini ifade ettiler. Eraydın, “Hayatımız boyunca gençlerimizin daha iyi eğitim almaları için uğraştık. Biz, inşallah ömrümüz boyunca kütüphane açmaya devam edeceğiz. Dileğim o ki; daha nice kütüphaneler açmak bize nasip olur. Açtığımız kütüphanenin öğrencilerimize faydalı olacağına inanıyorum ayrıca Üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. Kütüphanenin açılışında Acıpayam MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İkbal Vurucu öncülük etti ona da teşekkürlerimi iletiyorum.” Şeklinde konuştu.

Büyüdüğüm Topraklarda Kütüphane Açmanın Heyecanını Yaşıyorum

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ,  konuşmasında kütüphaneye vermiş olduğu önemden ve Üniversitenin bu konudaki çalışmalarından bahsetti.  Heyecanlı olduğunu ifade eden  Rektör Bağ, “Bugün çok heyecanlı bir gün, büyüdüğüm topraklarda kütüphane açmanın heyecanını yaşıyorum. İnsanın en değerli hazinesi bilgi; bilginin de kaynağı kütüphane onun için ben de görevim süresince kitaba, kütüphanelere büyük önem veriyorum. Sadece bize değil ilçemizin farklı okullarında da kütüphaneler açarak güzel hizmetler vermişler. Böyle bir hizmeti Meslek Yüksek Okulumuza kazandırdıkları için Fatma Eraydın Hocama ve Şeref Bey’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmalardan sonra  Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kütüphaneye katkılarından ötürü  öğretmeni Fatma Eraydın ve eşi Şeref Eraydın’a çiçek sundu. Kurdele kesiminiden sonra  yapılan açılış sonrası heyet kütüphaneyi gezerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.