Acıpayam'da Atatürk'ü Anma Törenleri

Acıpayam'da Atatürk'ü Anma Törenleri

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü olan 10 Kasım Acıpayam'da düzenlenen etkinliklerle anıldı.

A+A-

Acıpayam'da anma töreni, sabah saat 08.45 de Atatürk Anıtı önünde başladı.

Buradaki törene Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Cumhuriyet Başsavcı Hacı Şammas Altan, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Senem Tüfekçi, İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Yasin Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Salih Şen,İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, daire ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saat 09.05'de geçe sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okundu.

Buradaki törenin ardından Acıpayam Talip Özkan Sanat Merkezinde Acıpayam Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı programa geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan anma programında günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, şiir, koro ve zeybek gösterisi sunuldu.

Öğrencilerin şiirler okumasından ardından, Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.