Acıpayam'da Gönüllere Giren Etkinlik

Acıpayam'da Gönüllere Giren Etkinlik

3 Aralık Dünya Engeliler Günü münasebeti ile Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği, Çamlık Özel Eğitim İş Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Yeter Çam ,Çamlık Özel Eğitim İş Okulu mezunları ve Acıpayam Engelliler Derneği, Acıpayam İlçesi’nde buluştu.

A+A-

Acıpayam Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı programda, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü kutlandı ve Acıpayam’ın doğal güzelliklerinde gezi yapıldı.

Etkinlikte evvela Acıpayam Engelliler Derneği’nde hep beraber kahvaltı yapıldı. Kahvaltıdan sonra Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak, yanında getirdiği hediyeleri çocuklara sundu. Acıpayam Engelliler Derneği’ndeki etkinlikten sonra etkinliğe katılan davetliler, Acıpayam Dodurgalar Mağarasını gezdi.

Geziden sonra Acıpayam Ucarı Gölparkına geçen davetliler, burada Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ile bir araya gelerek sohbette bulundular.

Güzel Bir Etkinlik

Böyle bir etkinlikte bir araya geldikleri için mutlu olduğunu ifade eden Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak; “Başta Acıpayam Kaymakamımız Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar ve Çamlık Özel Eğitim İş Okulu Okul aile Birliği Başkanı Yeter Çam’a çok teşekkür ediyorum. Dostluklar engel tanımaz sloganıyla bir araya geldiğimiz bu etkinlikte hem engelliler haftasını kutladık hem de güzel bir etkinliğe imza attık” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.