Acıpayamlı Sağun Muğla'da İl Müdürü Oldu

Acıpayamlı Sağun Muğla'da İl Müdürü Oldu

Acıpayamlı Sağun Muğla'da İl Müdürü Oldu

A+A-

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğüne atanan hemşehrimiz Sezgin Sağun, görevine başladı.

AcıpayamGazetesi.com'un haberine göre, Aslen Acıpayam’lı olan Sezgin Sağun, yaptığı yazılı açıklamada, İl Müdürlüğünce, Muğla Denizli ve Aydın illerindeki medyayı yakından izleyerek kamuoyunu ve ilgili makamları zamanında ve doğru bilgilerle aydınlatmak, hükümet faaliyetlerini ve yapılan hizmetleri kamuoyuna etkin bir biçimde anlatmak, basın mensuplarının çalışmalarının kolaylaştırılmasına ve basının gelişimine katkıda bulunarak bölgenin tanıtılmasına yönelik faaliyetlerde bulunup ilgili kurumlarla koordineli şekilde iletişim stratejilerini oluşturmak için çalışacaklarını ifade etti.

Basın yayın çalışanlarının mesleklerini en iyi şekilde icra etmelerini sağlamak için her zamanda yanlarında olacaklarını aktaran Sağun, şunları kaydetti:

"Bu amaçla en yakın zamanda sizlerle birlikte bir tanışma toplantısı düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu toplantıda 2018 yılı içerisinde İl Müdürlüğümüzden talep ve beklentilerinizi konuşacağız. Akabinde de görev bölgemizde bulunan Aydın, Denizli ve Muğla yerel basın kuruluşlarını da ziyaret ederek gerekli istişareleri yapmayı planlamaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm yerel medyada çalışan arkadaşların görevlerinde başarılar diler, hepinizi saygı ile selamlarım."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.