Adı Silinmeyecek Dünya Lideri

Adı Silinmeyecek Dünya Lideri

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yılı münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Büyük bir devlet adamını yitirişin 80. yılında rahmet ile andıklarını ifade eden Başkan Gürlesin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in ilelebet yaşayacağını ifade etti.

Sahip Çıkıyoruz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bir milleti yok olmaktan kurtaran, bağımsızlık yolunda liderlik yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. Senesinde bir anma mesaj paylaştı. Başkan Gürlesin, yalnızca Türk Milleti olarak kendilerinin değil tüm Dünya’nın saygı ile yâd ettiği, büyük bir devlet adamını yitirişlerinin 80. Yılında olduklarını, Türk Milleti’nin bağımsızlık, özgürlük yolunda yol gösterici olması ile değil, kişiliği ile de örnek bir insan olmayı başaran Mustafa Kemal Atatürk adının silinmeyecek bir dünya lideri olduğunu, Bizlere, bir millet, bir gelecek bıraktığını, ve Cumhuriyet’i emanet ettiğini, bugün kendilerinin de onun emanet ettiği değerlere sahip çıkıp, Türkiye’nin daha da güzel günlere kavuşması için çok çalışmaya devam ettiklerini, Milletle beraber, Cumhuriyete, demokrasiye sahip çıkma yolunda, önlerine çıkan engelleri birlik ve beraberlik içinde bertaraf edip ülkenin geleceğine sahip çıkmakta olduklarını, bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yılında saygı, şükran ve rahmet ile andığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.