ADM Elektrik Kışa Meydan Okuyor

ADM Elektrik Kışa Meydan Okuyor

ADM Elektrik Kış Hazırlıklarını Tamamladı

A+A-

ADM Elektrik Dağıtım Şirketi, hizmet bölgesinde yaklaşık 3 milyon tüketicisinin daha rahat bir kış mevsimi geçirebilmesi için yatırım ve bakım çalışmalarını tamamladı.

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde elektrik dağıtım şebekesinin kritik noktalarını oluşturan yaklaşık 1.500 trafo merkezinde bakım çalışmalarını tamamlayan şirket, 2017 yılı yatırımlarının devreye alınmasının ardından kış hazırlıklarını bitirdi.

Tüketici memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve tedarik sürekliliğini sağlamak amacıyla soğuk havalarda elektrik dağıtım şebekesinde artan yük ve olası arızalara karşı tüm önlemlerin alan ADM Elektrik Dağıtım Şirketi, tüketicilere Avrupa standartlarında hizmet verebilmek için ileri teknolojinin sağladığı tüm olanakları kullanıyor. SCADA Merkezi ile elektrik şebekesini günün her saatinde uzaktan izleyen şirketin deneyimli çalışanları, gerekli durumlarda sistem üzerinden şebekeye müdahale ederek muhtemel kesintileri önlüyor. Bu sistem ile sürekli takip ve kontrol edilen elektrik dağıtım şebekesinde iklimsel nedenlerle kesinti yaşandığında, arızanın sebebi ve yeri hızlı bir şekilde tespit ediliyor. Bu sayede arıza müdahale süreleri minimum seviyelere çekiliyor. Havaların soğuması ile birlikte 3 ilde detaylı analizler yapan ve muhtemel ihtiyaçları göz önünde bulunduran şirket, elektrik dağıtım şebekesinde yük dengelemesi yaptı.

Önleyici Bakım Faaliyetleri Gerçekleştirildi

Kış ayları öncesinde kapsamlı bir önleyici faaliyet olarak enerji nakil hatlarında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Bu çalışmalar kapsamında yapılan planlı kesintiler ise bakım ve yoğun olarak yatırım projeleri için gerçekleştiriliyor. ADM Elektrik Dağıtım Şirketi, gelecek 5 yıl içinde hizmet bölgesinde 1 milyar TL bütçe ile yatırım yapmayı hedefliyor. Söz konusu yatırımlar içinde büyük oranda yeni yeraltı elektrik şebekeleri ve trafo merkezleri, yenileme çalışmaları ve teknolojik yatırımlar yer alıyor. Şirket, yatırımlarla beraber tüketicilere sunduğu hizmetin ve kalitenin sürekli artmasını hedefliyor.

Planlı Kesinti Duyuruları ADM Mobil Uygulamasında

Tüketiciler bakım ve yoğun olarak yatırım çalışmalarının devreye alınması için yapılan planlı kesintilerin duyurularını ADM Mobil Uygulması’ndan takip edebiliyor. Uygulama sayesinde her yerden ve günün her anında elektrikle ilgili ihbar ve taleplerini şirkete hızlıca iletebiliyorlar. Elektrik ve sokak aydınlatma arıza kaydı oluşturulabildiği gibi 48 saat öncesinden duyurusu yapılan planlı kesintiler hakkında uygulamadan detaylı bilgi alınabiliyor.

ADM Elektrik Dağıtım Hakkında

ADM Elektrik Dağıtım, Aydın, Denizli ve Muğla İllerinde elektrik dağıtım hizmeti vermektedir. ADM Elektrik Dağıtım, hizmet bölgesinde 1.8 milyon aboneye yıllık 9 Milyar kWh elektrik dağıtımı yaparken kesintisiz, kaliteli ve güvenli elektrik sunmak üzere dağıtım altyapısının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknoloji yatırımlarını gerçekleştirmektedir.

Müşteri odaklı çalışma anlayışıyla tüketicilerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiş olan ADM Elektrik Dağıtım’ın Aydın, Denizli ve Muğla illerinde 23 hizmet merkezi bulunmaktadır.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.