ADM Elektrik Tatar Heyeti Ağırladı

ADM Elektrik Tatar Heyeti Ağırladı

Tataristan Heyeti ADM Elektrik Dağıtım ve GDZ Elektrik Dağıtım’a ziyarette bulundu.

A+A-

Türkiye’nin enerji devleri arasında bulunan ADM Elektrik Dağıtım ve GDZ Elektrik Dağıtım, Tataristan Enerji Kurumu Yetkililerini konuk etti. 2 ülkenin enerji sektörünün yapısı ve teknolojik altyapının ağırlıklı bir şekilde görüşüldüğü ziyaretten Tatar Heyetinin memnun ayrıldığı ifade edildi.

 

Hafta başında Denizli iline gelmiş olan 18 kişilik Tatar heyeti 3 gün boyunca ADM Elektrik Dağıtım ve GDZ Elektrik Dağıtım yetkilileri tarafından ağırlandı. ADM Elektrik Dağıtım ve GDZ Elektrik Dağıtım yetkilileri, ziyaret boyunca heyete ülkemizdeki elektrik dağıtım sistemi ve sektörü ile alakalı ayrıntılı bilgiler sundu. İlklere imza atan ve büyük projeler ile isminden sürekli bahsettiren ADM Elektrik Dağıtım ve GDZ Elektrik Dağıtım yetkilileri hem sektörü, hem de bölge özelindeki projelerin ayrıntılarını Tataristanlı misafirleri ile paylaştı.

Süreç Devam Edecek

Sektöre ve yapılan projeler ile alakalı sunumlardan sonra yapılan saha ziyaretlerinde elektrik dağıtım sistemine ait önemli noktalar incelenirken, Tataristan’dan gelen enerji kurumu yetkilileri bilhassa saha çalışmaları ile alakalı konulara büyük bir ilgi gösterdi. Ziyareti bitiren heyet bölgeden büyük bir memnuniyet ile ayrılırken ülkeler ve gruplar arasındaki işbirliği sürecinin gelişerek sürmesi bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.