Afjet Afyonspor'un Tarifsiz Sevinci

Afjet Afyonspor'un Tarifsiz Sevinci

Afjet Afyonspor ile Sakaryaspor Mersin Stadı'nda mücadele ettiler. Ajfet Afyonspor, geriden gelmesine rağmen karşılaşmayı 2-1 kazanıp Spor Toto 1. Lig’e yükseldi.

A+A-

Spor Toto 2. Lig’de top koşturan Afjet Afyonspor , Mersin Stadı’nda Sakaryaspor ile 1. Lig mücadelesi verdi.  Spor Toto 1. Lig’e çıkacak olan son takımın belirleneceği Play-Off finalinde Afyonspor, geriden geldiği maçı 2-1 kazanmayı bildi.

Afjet Afyonspor , Altay ve Hatayspor’dan sonra Spor Toto 1. Lig’e çıkan takım oldu. Üst lige çıkmanın da sevincini yaşayan Afyonlular şehir meydanına akın ettiler. Ellerinde Afyonspor bayrakları ve meşaleler ile onlarca taraftar kutlama yaptı.

Umre Sözü

Afjet Afyonspor’un 1. Lige yükselmesinden sonra Kulüp Başkanı Salih Sel , takım oyuncularına umre sözü verdiği öğrenildi. Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel , geçtiğimiz sene de 2. Lige çıkan takım oyuncularını Umreye götürdüğünü ve bu senede aynı şekilde söz verdiği gibi umreye gideceklerini dile getirdi.

Pazarağaç Belediye Başkanından Tebrik

Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut Resmi Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile Afjet Afyonspor’un bu başarısını tebrik etti. Afjet Afyonspor’la gurur duyduğunu dile getiren Başkan Adem Bulut, Takımı kutladı ve başarılarının devamını diledi.


 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.