Ağam Kebap Yine Ağalığını Gösterdi

Ağam Kebap Yine Ağalığını Gösterdi

Ağam Kebap Restaurant sahibi ve aynı zamanda MHP Buldan ilçe Başkanı Mehmet Tuğrul Buldan Belediyespor’a moral yemeği düzenledi.

A+A-

Ağam Kebap Restaurant ve aynı zamanda MHP ilçe Başkanı Mehmet Tuğrul, Buldan Belediyespor’lu futbolculara Dokuzkavaklarspor maçı öncesi moral yemeği düzenledi. Ağam Kebap Restaurantta düzenlenen moral yemeğine Buldan Belediyesporlu futbolcuların yanı sıra kulüp Başkanı Ümit Akdağlı, teknik direktör İbrahim Gonca, yönetim kurulu üyeleri Murat Yurdasever ve İrfan Tengiz katıldı.

 

Dokuzkavaklarspor maçı öncesi futbolcuların en fazla ihtiyacı olan birlik ve beraberlik ruhunun ortaya çıkaması olduğunu dile getiren Ağam Kebap Restaurant sahibi ve aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul “ Buldanspor ve Buldanlı gençler bizim gözbebeğimizdir, bizim geleceğimizdir. Dolayısıyla beraber olduğumuzu, arkalarında olduğumuzu gücümüz yettiğince hissettirmemiz ve sahip çıkmamız gerekmektedir. Ayrıca çok genç, hedefleri olan bir yönetim kadroları var. Özveriyle çalışmalar yapıyorlar. Buldanspor Başkanı Ümit Akdağlı kardeşimiz nezdinde hepsini yürekten kutluyorum. Buldan’ımızın tek milli futbolcusu olan hocamız İbrahim Gonca’ya da üstün başarılar diliyorum. Yarın ki maçımızda da futbolcularımıza olan güvenimiz tamdır. Galibiyetle döneceklerine ve bizleri sevindireceklerine inanıyorum” dedi.

 

Dokuzkavaklarspor maçının önemi çok iyi bildiklerini ifade eden Buldan Belediyespor teknik direktörü İbrahim Gonca’da takım olarak çok iyi durumda olduklarını belirterek “Bu maç bizim açımızdan zirve mücadelesi olacaktır. İlk yarının bitimine çok az kala ligde ilk iki hesapları yapmaktayız. BAL ligine çıkmayı hedefleyen bir takımız. Yarın ki kritik maçı almamız halinde hem moral hem de ligdeki konumumuz itibariyle hedeflerimize ulaşacağız. Bize destek olan ve moral takviyesi yapan değerli Mehmet Tuğrul beye teşekkür ediyoruz. Takım olarak futbolcu kardeşlerimiz, teknik ekibimiz, yönetim kurulumuz ve halkımız kenetlendiğinde takımımız hak ettiği yerlerde olacaktır. Mehmet Tuğrul Bey de bunun en güzel örneğini vermiştir” dedi.Kaynak: BuldandaYaşam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.