Ağustos Ayı Halk Toplantısı Yapıldı

Ağustos Ayı Halk Toplantısı Yapıldı

Halk Toplantıları Ağustos Ayı’nın buluşması Vali Vekili Kemal İnan başkanlığında yapıldı.

A+A-

Denizli’de halk ayı toplantılarının bu ayki bölümü de gerçekleştirildi. Buluşma Vali Vekili Kemal İnan başkanlığında yapıldı. Toplantıya katılımda bulunmuş olan Denizlili vatandaşlar toplantıda problem, istek ve şikâyetlerini doğrudan olarak Vali Vekili olan Kemal İnan’a anlattılar.

 

Gereken Yapılacak

 

Valiliğe ait olan konferans salonunda organize edilen toplantıda; Vali Vekili Kemal İnan, vatandaşlar ile tek tek görüşüp onların sorunlarına kulak verdi ve konu ile alakalı bilgiler aldı. Vali Vekili İnan, kendisine iletilmiş olan sorunlara çözüm bulunması amacı ile ilgili Daire Müdürlükleri ile görüşüleceğini ve gereken ne ise yapılacağını dile getirdi.

Güzel Bir Fırsat 

Toplantıda sorunlarını ifade eden vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde olan pek çok istek ve ve şikâyetini aktarma fırsatını da yakalamış oldular.

 

Toplantıya katılımda bulunan vatandaşlar bu uygulamanın çok güzel olduğunu, eskiden yetkili kişiye dert anlatmayı bırak yanına bile giremediklerini ama şimdi bu buluşmalarda taleplerini gönül rahatlığı ile dile getirebildiklerini, ilettikleri sorunların büyük oranda çözüme kavuşturulduğunu, yapılamıyorsa bile neden yapılamadığının açıklandığını, bu sistemi getiren ve emeği geçen herkes teşekkür ettiklerini ifade ettiler. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.