Ak Parti Bayramlaşma Turuna Çıktı

Ak Parti Bayramlaşma Turuna Çıktı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, protokol ile beraber bayramlaşma programlarına katılımda bulundu. İlk olarak Asri Mezarlık’taki şehitliğe ziyaret yapıldı.

A+A-

Huzurevi, sevgievi ve Delikliçınar’da halk ile buluştuktan sonra AK Parti İl Başkanlığı’na geçen Milletvekili Şahin Tin, burada partililer ile bayramlaştı.

 

“DENİZLİ’Yİ HİZMETLERLE BULUŞTURDUK”

 

Burada “Değerli Ailem” diye seslendiği partililere hitap eden Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin 17 senelik geçmişinden kesitler anlattı. Tin, 17 sene boyunca bu partiye İl Başkanı, Milletvekili kimliği ile bazen de bir nefer olarak hizmet verdiklerini, bugünlere bu kadrolarla beraber geldiklerini, yaz-kış, yağmur-çamur demediklerini ve davaya hizmet ettiklerini, üstlendikleri görevlerin hakkını verdiklerini, Denizli’nin de hakkını alması için ellerinizden geleni yaptıklarını, 2002’de Partinin iktidara gelmesi ile beraber başlamış olan hizmet destanı ile Denizli’nin her alanda güçlendiğini, daha sonra 2004’te Bakan Nihat Zeybekci’nin Belediye Başkanlığı görevine gelmesi ile beraber başlamış olan ve Osman Zolan başta olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarının  devam ettirdiği kalkınma, büyüme ve gelişme hamlelerimiz ile bugün Denizli’miz modern bir şehir durumuna geldiğini belirtti.

 

“OYUNLARINI BOŞA ÇIKARACAĞIZ”

 

Konuşmasında gündem ile alakalı değerlendirmelerde yapan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bir ekonomik saldırıyla karşı karşıya olunduğunun, Ekonomik bir savaş için olunduğunun, Amerika ve İsrail’in ülkeye diz çöktürmek istediğini, Eşkıyalık yaptıklarını, emellerinin önündeki en büyük engelin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu ve asla başaramayacaklarını, çünkü karşılarında Türk Milletinin olduğunu, güçlü bir iktidarın olduğunu ve güçlü bir liderin olduğunu, Allah’ın izni ile bunların oyunlarının boşa çıkacağını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.