AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Vefat Etti

AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Vefat Etti

8 Gün önce yoğun bakıma alınan Denizli ilinde AK Parti Bekilli Kurucu İlçe Başkanı 66 yaşındaki Mustafa Kırlı'nın vefat ettiği öğrenildi.

A+A-

Denizli ilinde AK Parti Bekilli Kurucu İlçe Başkanı 66 yaşındaki Mustafa Kırlı, ikindi namazını kılarken felç geçirdi ve yaşamını yitirdi.

Alınan bilgilere göre, Denizli ilinin Bekilli İlçesi'nde AK Parti Bekilli Kurucu İlçe Başkanı 66 yaşındaki Mustafa Kırlı 20 Temmuz  2018 Cuma günü ikindi namazını kılmak amacı ile Çarşı Camisine gitti. Kırlı, ikindi namazını kıldığı esnada camide felç geçirdi ve bir anda yere yığıldı.

Sağlık Ekipleri Müdahale Ettiler

Kırlı’nın yere yığıldığını gören camideki diğer vatandaşlar hemen Mustafa Kırlı’nın yardıma koştular. Bu ara cemaatten bazı kişilerde hemen sağlık ekiplerine haber ettiler. Mustafa Kırlı, 112 Acil Sağlık ekiplerinin yapmış oldukları ilk müdahaleden sonra ambulans ile hastaneye sevk edildi.

8 Gün Sonra Vefat  Etti

O günden beri hastanede müşahede altında tutulan Kırlı, dün öğlen sularında yeniden fenalaştı. Kırlı, 8 gün yoğun bakımda kalmasının ardından daha fazla dayanamadı ve hayata gözlerini yumdu.

Mustafa Kırlı’nın ölümü ailesini ve yakınlarını hüzne boğdu. Mustafa Kırlı'nın cenazesi töreninin bugün Bekilli Çarşı Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Bekilli mezarlığına defnedileceği dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.