Ak Parti'den Bir Günde İki Ziyaret

Ak Parti'den Bir Günde İki Ziyaret

AK Parti Pamukkale İlçe Yönetimi Vali Karahan’ı ve Kaymakam Balcıoğlu’nu ziyarette bulundu.

A+A-

ORTAK GAYEMİZ HİZMET!

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleri i beraber Vali Hasan Karahan ve Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyarete gitti.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilk ziyaret Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’na yapıldı.

 

İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ

 

İlçe Başkanı Gökbel, siyaset ve bürokrasinin ortak hedefinin millete hizmet etmek olduğunu ifade ederek, bu iki kurumun ortaklığının büyük önem taşıdığını, kendilerinin Pamukkale ilçesi, Denizli ve ülke menfaatine olacak her konuda işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi. Kaymakam Balcıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gökbel ve heyetine teşekkürlerini sundu.

 

GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATIYOR

 

AK Parti Pamukkale İlçe Yönetimi, bu ziyaretten sonra Vali Hasan Karahan’ın konuğu oldu. İlçe Başkanı Gökbel, Vali Karahan’a misafirperverliği için teşekkürlerini sunarak, sayın Vali’nin devlet tecrübesi ile Denizli’ye güzel hizmetlerde bulunduğunu, hizmetlerini, takdir ve memnuniyet ile izlemekte olduklarını ve bu anlamda kendilerinin de Vali Karahan ile her türlü işbirliğine açık olduğumuzu ifade ettiklerini söyledi.

 

Vali Karahan, AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı’na teşekkürlerini sunarak başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.