AK Parti İl Başkanı Filiz'den Kandil Mesajı

AK Parti İl Başkanı Filiz'den Kandil Mesajı

Miracın, insanın erdem ve bereket yolculuğu olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz;

A+A-

Miracın, insanın erdem ve bereket yolculuğu olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz;  “ Mübarek Miraç Kandili’nin feyiz ve bereketiyle yeryüzünü kuşatacağı bu gecenin, Müslümanların saadet ve selametine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Başkan Filiz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandilinin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Miraç: tefrikaya karşı birliğin, bozgunculuğa karşı beraberliğin, nefrete karşı bağışlamanın, iftiraya karşı izzetin, günah ve şirke karşı kerem ve kudretin yüce yolculuğudur.

Hz. Peygamber Muhammed Mustafa ( S.A.V. ) ‘in şahsında insanlığının hakka ve adalete olan yürüyüşüdür.

Miraç’ta durulma, arınma, koruma ve kollanma vardır. Miraçta ümitsizliği, çaresizliği, kederi ve elemi bir kenara koyup yeniden hakka yönelme vardır.

Şu günlerde Müslümanların birliğe, beraberliğe ve kardeşlik duygularını güçlendirip kenetlenmeye ihtiyacı vardır. Üç Aylar’ın ve dolayısıyla birbirinden mübarek kandillerin bizi birleştirmesi ve güçlendirmesi, şüphesiz öncelikli duamızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk-İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor, toplum olarak birlik beraberliğimizin güçlendiği, iyilik ve güzelliğin hâkim olduğu, kin ve nefretin son bulduğu, insanlığın barış, huzur, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü, hak ve hukukun hakim olduğu bir yaşama vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.