Akgün : Amaç Meslektaşa Hizmet Olmalı

Akgün : Amaç Meslektaşa Hizmet Olmalı

Meslekte Erdem Grubunun adayı Hasan Akgün, “Kişisel çıkarlar değil, mesleki çıkarlar ön planda tutulmalı” dedi.

A+A-

Yaklaşan Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (DSMMMO) seçimleri öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden  Meslekte Erdem Grubu Başkan adayı Hasan  Akgün;     Oda seçimlerine 4 Grup, 5 Aday’ın katılması mesleğimizin zenginliğidir” dedi.

 

“MEMNUNUZ”

Meslekte Erdem Grubunun projelerinin farklı gruplar tarafından sahiplenip, dillendirilmesinden memnun olduklarını söyleyen Akgün, “Oda Danışma Meclisinin herkese açık, daha kapsamlı olması demek ki ulaşılması zor bir hayal değilmiş. Diğer grupların başkan adaylarının bu konuyu gündeme getirmelerinden son derece memnunuz” diye konuştu.

 

“SEÇİMLERİ BEKLEME”

Meslekte Erdem Grubunun kişisel çıkarların değil, mesleki çıkarların ön planda olmasını ilke edindiğini belirten Akgün, “Halen mevcut yönetim kurulu üyesi olan arkadaşların Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanını ziyaret edip, meslektaşlarımız için çalışma masası sözünü almaları memnuniyet vericidir.

Kişisel çıkarların değil, mesleki çıkarların ön planda olmasını ilke edinen Meslekte Erdem Grubu olarak buradan DTO Başkanına sesleniyoruz. Seçimleri beklemeyin. Mali Müşavirlere hizmet edecek bir çalışma masasının DTO nezdinde oluşturulmasında hiçbir engel yok ise bunu bir an önce, seçimi beklemeden uygulayın. Böylelikle DTO Başkanımızın, seçime giren bir gruba değil tüm meslektaşlarımıza, samimiyetini göstermesini istiyoruz”  ifadelerini kullandı.

MESUT GÜLER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.